Søg i denne blog

tirsdag den 11. august 2015

Skolestart

Så ere det i dag, min (tydeligvis) store pige, starter i skole. 0.C. Hold nu op hvor er jeg stolt, spændt og ja, ord kan ikke helt dække det. Det bliver en spændende dag.

Vi som forældre må være der en halv time, hvorefter vi enten kan gå hjem, eller op i kantinen og få en kop kaffe  og kunne stille spørgsmål.
Det tænker jeg nok er meget fornuftigt.

Begge piger har ønsket og givet udtryk for at de gerne vil dele dagen. Vi deler så meget sammen som familie, og så giver det helt sikkert hende lidt ekstra støtte i at det kommer til at gå godt/kunne dele det med hendes søster. Og for den yngste, vil hun kunne huske tilbage, når hun engang starter i skole, og kunne huske at det ikke er så farligt.

Når skoledagen er slut og vi må hente hende, skal vi hjem. Mormor kunne desværre ikke få fri til at være med (hun bor i jylland, så det er ikke bare bare at være med til den slags), men til gengæld bruger vi skype meget, og hun vil enormt gerne høre hvordan dagen er gået. Derefter går vi op og får lidt frokost for at fejre den nye start i hendes liv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar